alt

Franchiseblogg

Subway®-franchisetagarna Bart och Marissa Deschynkel – paret som bildade ett dream team

Subway®-franchisetagarna Bart och Marissa Deschynkel – paret som bildade ett dream team

 

Tidigt i ungdomen funderade Bart Deschynkel på att bli egenföretagare. Men efter att ha provat olika jobb efter skolan för att få kompetens inom olika områden, jobbade han som anställd i flera år. Men viljan att göra någonting sig själv fanns kvar, även om han inte hade någon erfarenhet av att vara entreprenör.

En dag tittade Bart och hans fru Marissa på TV och såg ett inslag om Subway® franchisesystemet. Inspirerade av inslaget tog de reda på mer om systemet och tog sedan kontakt med en Business Development Agent. Det var för fyra år sedan. 2015 öppnade de sin första Subway® restaurang i Tilburg i Nederländerna.

Tack vare framgången med deras första restaurang, öppnade de sin andra restaurang 2017 och planerar redan att öppna sin tredje en inom en snar framtid. Vi intervjuade Bart Deschynkel för att få en glimt bakom kulisserna.

Hur skulle du beskriva ditt första år som franchisetagare?

”Det dominerades av mycket arbete. I början arbetade jag sju dagar i veckan. Det var mycket att göra. Men med hjälp av mina Business Development Agent, som var där för mig hela vägen, och fortfarande är det, hade jag en känsla av att ha allt under kontroll. Naturligtvis kunde jag inte ha gjort det utan min familj. Marissa och våra tre barn besökte mig dagligen i restaurangen.”

Vad skulle du beskriva som hemligheten bakom framgången?

”Enligt min åsikt får du bara positiva resultat om du arbetar hårt. Behandla dina anställda väl och ge dem respekt och den belöning de förtjänar för att de jobbar hårt för dig. Lyssna inte på dem som försöker förminska dina idéer.”

Vad gillar du mest med att vara franchisetagare och en del av Subway®-franchisesystemet?

”Flexibiliteten med att vara franchisetagare och själva systemet som tillåter oss att vara det. Min fru och jag kan spendera tid med våra barn och samtidigt arbeta som ett team, hantera vårt företag, arbeta mot våra mål och implementera våra visioner, som till exempel att öppna fler restauranger. Allt detta samtidigt som vi har stöd av testade och beprövade metoder. Jag gillar också det faktum att du lär dig något nytt varje dag, vare sig det handlar om anställningsvillkor, hantering av kunder eller ekonomisk hantering. ”

Känner du dig inspirerad av Bart Deschynkels historia? Skriv din egen historia och bli en Subway®-franchisetagare. Du hittar nödvändiga detaljer i vår informationsbroschyr.

Få mer information!

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få mer information. Din regionala Development Agent kommer inom kort att kontakta dig med ytterligare detaljer.