alt

Franchiseblogg

Icke-traditionella Subway®-restauranger – ett segment som växer

Icke-traditionella Subway®-restauranger – ett segment som växer

 

Våra nästan 43 000 Subway®-restauranger världen över förknippas med kvalitet, njutning, fräschör och personlighet. För att tillgodose efterfrågan på de populära subsen, och servera gästerna där de befinner sig varje dag, samarbetar vi bl a med fastighetsägare.

Våra ”icke-traditionella” restauranger är de som ligger i lite ovanligare lägen, men där gästerna befinner sig i sin vardag. Det är tack vare sin flexibilitet som franchisesystemet kan användas nästan var som helst. Lokaler från 15 till 250 kvadratmeter kan enkelt bli en restaurang. Dessutom är beredningen av maten enkel. För att ge gästerna sina favoritsubs behövs ingen fritering eller hantering av fett.

Läget väljs först efter en granskning av att kriterierna uppfyller våra krav: Plats, tillgänglighet, synlighet, frekvens och en attraktiv miljö. Att hitta samarbeten med fastighetsägare är en bra expansionsstrategi. Du hittar Subway®-restauranger på exempelvis bensinstationer, flygplatser, centralstationer, köpcenter och universitet. Det finns för närvarande 24 icke-traditionella Subway® restauranger i Sverige. Av dessa ligger åtta på centralstationer. Vår restaurang på centralstationen i Göteborg hade sin rekordförsäljning i juli och restaurangen presterar konsekvent bland de tio bästa i Europa.

Är du intresserad av att bli en Subway®-franchisetagare? Subway®-restaurangerna har över 50 års erfarenhet och har gjort det möjligt för tusentals människor att bygga sina egna framgångsrika företag. Vi ger franchisetagare tillgång till ett välstrukturerat och effektivt system som har utvecklats och fulländats genom årtiondena. Bli framgångsrik vid en bensinstation, centralstation, på en flygplats eller på ett mer traditionellt läge. Ladda ner informationsmaterialet, som är helt gratis, och lär dig mer om Subway®-franchisesystemet.

Få mer information!

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få mer information. Din regionala Development Agent kommer inom kort att kontakta dig med ytterligare detaljer.