Subway Franchise - 5 fördelar med att jobba med Development Agents
44 600 restauranger i hela världen
En personlig kontakt i din egen region
Investeringar av varierande storlekar
SUBWAY® Franchise Blogg
Mer Information
Mer Information

Franchise Blogg

5 fördelar med att jobba med Development Agents

Development Agents Development Agents

När du besöker vår kontaktsida ser du inte bara e-postadress och telefonnummer till en enda kontaktperson – utan till hela sex olika. Det beror på vi har en Development Agent i just den region som du är intresserad av att öppna en Subway®-restaurang.  Men vilka är fördelarna med att samarbeta med Development Agents?


1. En Development Agent har koll
Om du exempelvis vill öppna en Subway®-restaurang i Stockholm finns det fler aspekter att ta hänsyn till än var du ska öppna. Ingen kan marknaden bättre än någon med lokalkännedom och som ständigt har kontakt med franchisetagare i regionen.


2. En Development Agent har ett stort kontaktnät

Kommer du från någon annan bransch än restaurangbranschen kanske du inte har ett så stort kontaktnät, speciellt inte i början. Då kan det vara skönt att ha sin Development Agent till hands som kan hjälpa dig utifrån sina kontakter.


3. En Development Agent är alltid nära

Våra Development Agents utbildar dig inte bara vid olika tillfällen, utan är alltid tillgängliga för att hjälpa dig i olika frågor som kan dyka upp. En Development Agent finns alltid vid din sida och coachar och supporterar dig. 


4. En Development Agent har alltid tid för franchisetagaren

Tänk om det bara hade funnit en enda kontaktperson i hela Sverige med sina 150 Subway®-restauranger. Den personen skulle haft mer än fullt upp. Som tur är har vi sex Development Agents i Sverige som finns där för dig och alltid har tid för dig.


5. En Development Agent är eller har varit franchisetagare
Våra Development Agents vet vad de pratar om. De är fristående entreprenörer och äger eller har tidigare ägt sin egen Subway®-restaurang. Och de har dessutom varit en del av Subway®-franchisesystemet under flera år.

 

Har du blivit övertygad om att du som potentiell franchisetagare kommer dra nytta av Development Agents-upplägget? Besök i så fall vår kontaktsida och klicka på kontaktpersonen i ditt område. 

Infomaterial

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få mer information. Din regionala Development Agent kommer inom kort att kontakta dig med ytterligare detaljer.