Subway Franchise - 5 egenskaper franchisetagare bör ha
44 600 restauranger i hela världen
En personlig kontakt i din egen region
Investeringar av varierande storlekar
SUBWAY® Franchise Blogg
Mer Information
Mer Information

Franchise Blogg

5 egenskaper franchisetagare bör ha

Subway® Sandwich Subway® Sandwich

Som franchisetagare lär du dig det mesta under de utbildningar du får inom Subway® systemet. Det finns dock fem egenskaper som varumärket förväntar sig att du har.

1. Entusiasm

Våra franchisetagare älskar fräscha ingredienser, alla kombinationsmöjligheter som ingredienserna ger och atmosfären i restaurangerna. De är entusiastiska över hela Subway® systemet och trivs med att vara en del av det.

2. Glädje

Att ha kontakt med gäster, personal och leverantörer är en naturlig del av arbetsdagen för franchisetagaren. De flesta gillar att omges av positiva människor med rätt driv. Därför är positivt tänkande en egenskap du bör ha.

3. Kommersiellt tänk

Som franchisetagare tar du med dig en grundläggande förståelse av affärsprocesser och ekonomiskt tänk. Subway® systemet stödjer dig sedan i din roll och erbjuder dig många utbildningstillfällen.

4. Ansvarskänsla

Att öppna en egen Subway® restaurang är ett stort steg. Att hantera stora och små frågor i restaurangen samt leda och styra över personalen kräver ett stort ansvar.

5. Engagemang

Våra franchisetagare tycker om att vara närvarande i sina restauranger och att ha en hands-on mentalitet hela tiden – oavsett om de förbereder ingredienser för dagen, skapar subs eller arbetar i kassan. Denna punkt är mycket viktig eftersom du som franchisetagare är en förebild för alla anställda.

Infomaterial

Fyll i dina kontaktuppgifter för att få mer information. Din regionala Development Agent kommer inom kort att kontakta dig med ytterligare detaljer.